Η εταιρεία ΒΟΥΡΟΣ Ο. Ε. ασχολείται με την πώληση και συντήρηση χρηματοκιβωτίων και άλλων προϊόντων ασφάλειας και φυσικής προστασίας, από το 1922 που ιδρύθηκε από τον ΓΕΩΡΓΙΟ Ι. ΒΟΥΡΟ.  Ο Γεώργιος Ι. Βούρος γεννήθηκε στη Μικρά Ασία και ταξίδεψε στη Γαλλία σε νεαρή ηλικία όπου έμαθε το επάγγελμα του κλειθροποιού και τον τρόπο κατασκευής χρηματοκιβωτίων, μαθητεύοντας στην επιχείρηση Fichet - μια από τις πιο ισχυρές κατασκευαστικές εταιρίες σε όλη την Ευρώπη - πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και καθιερώσει την επιχείρησή του. Αξιοσημείωτο είναι, ότι έλαβε την πρώτη «'Αδεια Εξάσκησης Επαγγέλματος Κλειθροποιού» σε όλη την Ελλάδα!


Το 1952, ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης ο γιος του, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΟΥΡΟΣ, ο οποίος παρείχε τεχνική υποστήριξη στον Αγγλικό οίκο “Chubb & Son’s Lock and Safe Company Ltd”. Το 1980, μαζί με τους δύο γιους του, ΓΕΩΡΓΙΟ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ίδρυσαν την εταιρία “ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΟΥΡΟΣ και ΥΙΟΙ Ο. Ε.” που εμπορευόταν χρηματοκιβώτια και είδη ασφαλείας από όλη την Ευρώπη. Παράλληλα συνέχιζαν να παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη για όλα τα εμπορευόμενα είδη. Η επιχείρηση έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα τόσο χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της όσο και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε. Το 1997, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον οίκο Chubb, η εταιρία καταξιώθηκε και ανέλαβε την αντιπροσώπευση του οίκου στην ελληνική αγορά.

Το 2001 ο Ιωάννης Βούρος αποχώρησε από την εταιρία και την διοίκηση ανέλαβαν από κοινού οι δύο γιοί του. Η εταιρία συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη λειτουργία της με την ονομασία ΒΟΥΡΟΣ Ο. Ε.

Το 2000, ο τομέας του οίκου Chubb που ασχολιόταν με τις εμπορικές συναλλαγές των χρηματοκιβωτίων περιήλθε στην ιδιοκτησία του γιγαντιαίου όμιλου GUNNEBO AB με έδρα την Σουηδία. Η κύρια δραστηριότητα του ομίλου είναι η κατασκευή και οι πωλήσεις προϊόντων φυσικής ασφάλειας στην διεθνή αγορά, με εγκαταστάσεις σε όλο το κόσμο. Οι επενδύσεις του ομίλου GUNNEBO στον οίκο Chubb, οδήγησαν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του τμήματος, που πλέον ονομάστηκε CHUBBSAFES. Η σειρά προϊόντων CHUBBSAFES αναπτύσσεται διαρκώς για να εξασφαλίζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Η εταιρία ΒΟΥΡΟΣ Ο.Ε. συνεχίζει την αντιπροσώπευση του ομίλου GUNNEBO στον τομέα των χρηματοκιβωτίων και των σχετικών προϊόντων, προσφέροντας την πλήρη σειρά προϊόντων φυσικής προστασίας των τμημάτων CHUBBSAFES καθώς και των προϊόντων FICHET BAUCHE του ιδίου ομίλου.

Στόχος της εταιρίας είναι η ενημέρωση και προσφορά στους πελάτες της με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις που εφαρμόζονται σήμερα στον επιχειρηματικό κόσμο. Διατίθεται η μεγαλύτερη σειρά από πιστοποιημένα προϊόντα όπως 
χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας για την φύλαξη μετρητών και τιμαλφών, χρηματοκιβώτια ανθεκτικά στην διάρρηξη για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, χρηματοκιβώτια με προστασία κατά την διάρρηξη σε συνδυασμό με προστασία από πυρκαγιά, πυρασφαλή χρηματοκιβώτια για την φύλαξη ψηφιακών μέσων / ηλεκτρονικών αρχείων, χρηματοκιβώτια καταθέσεων, ντουλάπες ασφαλείας, πυρασφαλή χρηματοκιβώτια και ερμάρια για την προστασία εγγράφων από πυρκαγιά, πυρασφαλής αρχειοθήκες, καθώς και πόρτες ασφαλείας για χώρους φύλαξης, θύρες θησαυροφυλακίων, λυόμενα θησαυροφυλάκια, και θυρίδες θησαυροφυλακίου. Επίσης, διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία κλειδαριών υψηλής ασφάλειας - μηχανικές ή ηλεκτρονικές – και TIME LOCKS, καθώς και ανταλλακτικά κατάλληλα για την επισκευή ή την αναβάθμιση των περισσότερων παλαιότερων μοντέλων εξοπλισμών.


Έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες από τα παραπάνω είδη, αναμφίβολα η εταιρία μας παρέχει την τεχνογνωσία που απαιτείται για την πώληση και την υποδειγματική υποστήριξη ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών στην ελληνική αγορά. Η ΒΟΥΡΟΣ Ο.Ε. είναι ο ειδικός στην παροχή των προϊόντων φυσικής προστασίας για κάθε τύπο πελάτη, είτε για ιδιωτική ή εμπορική χρήση, είτε για χρήση υψηλού κινδύνου. 

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τους περισσότερους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν εξοικειωθεί με την άμεση ανταπόκρισή μας στην κλήση τους για εξυπηρέτηση. Η εταιρία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παρέχει καθώς και με το επίπεδο των τεχνικών της, που αντιμετωπίζουν την κάθε ανάγκη τους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Σας παρακαλούμε να μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να απαντήσουμε με απόλυτη εχεμύθεια σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την κατάλληλη φυσική προστασία που χρειάζεστε για την φύλαξη της περιουσίας σας.