Η εταιρία ΒΟΥΡΟΣ Ο.Ε. ασχολείται κυρίως με τη σειρά προϊόντων φυσικής ασφάλειας που κατασκευάζεται και προμηθεύεται από την GUNNEBO ΑΒ, με έδρα στη Σουηδία. Ο Όμιλος Gunnebo είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής προϊόντων που παρέχει λύσεις σε θέματα ασφαλείας. Με την ασυναγώνιστη πείρα του στην παροχή λύσεων για την ασφαλή φύλαξη, την προστασία περιοχών, τον έλεγχο των εισόδων και τον χειρισμό των μετρητών σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την υφήλιο είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του.

 

Οι λύσεις του Gunnebo για την ασφαλή φύλαξη παρέχουν:

  • βελτιωμένη ασφάλεια στο γραφείο,
  • προστασία από διάρρηξη για τα τιμαλφή,
  • πυροπροστασία για τα έγγραφα και τα ηλεκτρονικά αρχεία,
  • αποδοτικότερη φύλαξη, και
  • ευκολότερη και καταλληλότερη διαχείριση

χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία αντοχής στην πυρκαγιά και την διάρρηξη για να δημιουργήσουν τα ανεξάρτητα ελεγμένα και δοκιμασμένα χρηματοκιβώτια, αρχειοθήκες, και θησαυροφυλάκια υψηλής ποιότητας, που εγγυώνται την ασφάλεια στο σπίτι και το επιχειρησιακό περιβάλλον.

 

Η πλήρης σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει όλους τους τύπους εξοπλισμών έναντι διάρρηξης και πυρκαγιάς όπως: χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας για την φύλαξη μετρητών και τιμαλφών, χρηματοκιβώτια ανθεκτικά στην διάρρηξη για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, χρηματοκιβώτια με προστασία κατά την διάρρηξη σε συνδυασμό με προστασία από πυρκαγιά, πυρασφαλή χρηματοκιβώτια για την φύλαξη ψηφιακών μέσων / ηλεκτρονικών αρχείων, χρηματοκιβώτια καταθέσεων, ντουλάπες ασφαλείας, πυρασφαλή χρηματοκιβώτια και ερμάρια για την προστασία εγγράφων από πυρκαγιά, πυρασφαλής αρχειοθήκες, καθώς και πόρτες ασφαλείας για χώρους φύλαξης, θύρες θησαυροφυλακίων, λυόμενα θησαυροφυλάκια, θυρίδες θησαυροφυλακίου, και τέλος, μια πλήρη σειρά κλειδαριών και κλειδαρίθμων υψηλής ασφαλείας. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά ανταλλακτικών καθώς και μηχανικές και ηλεκτρονικές κλειδαριές για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των παλαιότερων μοντέλων χρηματοκιβωτίων και άλλων προϊόντων.


Τα προϊόντα ασφαλούς φύλαξης του Gunnebo που η ΒΟΥΡΟΣ Ο.Ε. εμπορεύεται προμηθεύονται και πουλιούνται με τις επωνυμίες την επωνυμία CHUBBSAFES, όπως και τα προϊόντα FICHET- BAUCHE που ανήκουν στην ίδια ομάδα.